SUSTAINING SUPPLY CHAINS

Samenvatting

Andere bedrijven helpen om hun supply chain te verduurzamen, dat is wat Sustaining Supply Chain doet. Onder leiding van Wiger en Tom, de oprichters, wordt er bij bedrijven gekeken hoe zij hun CO2-uitstook kunnen verminderen. Voor hun doel om een positieve impact te maken, liepen wij snel warm. Een goede basis van een samenwerking.

WEBONTWIKKELING

01

Frisse nieuwe vormgeving

Omdat Sustaining Supply Chains als nieuw bedrijf de wereld in werd geroepen, werd in samenwerking met het bedrijf een frisse huisstijl ontwikkeld. Eentje met een vertrouwde, maar ook duurzame indruk. De oprichters gaven aan zich te willen profileren als “een bedrijf dat inhoudelijk echt weet waar het om gaat. We willen uitstralen dat je bij ons moet zijn als je wilt verduurzamen in je logistiek.” De nieuwe stijl sloot daar goed op aan.

Moderne website

Vervolgens werd een website ingericht die de doelgroep goed aanspreekt, maar qua stijl en beweging er wel duidelijk uitspringt. In goede samenwerking met de oprichters Tom en Wiger werd nagedacht over de inrichting. Het resulteerde in op de voorgrond vertrouwen opbouwen: door de verhalen van Tom en Wiger centraal te stellen en hun ervaring in het vak met cases aan te duiden.

02

03

Startklaar om impact te maken

Met een strakke deadline van een maand voor live gaan van de website, was snelheid geboden. Binnen die tijd lukte het om de website in zowel het Engels als Nederlands aan te bieden. Daarnaast werd een Outlook-omgeving gekoppeld aan de website. Kortom: een sterke basis werd verzorgd om online impact te maken.

Samenwerking

We kijken terug op een hele fijne samenwerking. Wiger, oprichter van het bedrijf, vertelt:

“De samenwerking met Connect op Maat heb ik als erg soepel ervaren. Het team is heel snel in staat geweest om een goed design neer te zetten. In het contact merk ik dat ze graag dingen willen regelen en er graag voor zorgen dat alles hoe dan ook werkend worden afgeleverd. Dat is heel fijn.”