Logo Connect Op Maat

WAAR WIJ ENTHOUSIAST VAN WORDEN

Rosita achter de computer op het kantoor van Connect op Maat

Het team van Connect Op Maat gelooft dat het belangrijk is om het verschil te maken in deze wereld. Daarom worden we super enthousiast van bedrijven en stichtingen die een positieve maatschappelijke impact hebben. Onze klanten vallen dan ook over het algemeen onder één van de volgende categorieën:

Duurzaamheid

Sociale impact

Non-profit organisaties

Technische innovatie

Voeding

Voor ons werk dat wij doen voor non-profits, hebben een speciaal nieuw platform opgericht. Bezoek For The Better voor meer informatie.

TEAM

Wij zijn Connect Op Maat. Een team van 9, elk met onze eigen expertise. Samen met jou creeëren wij jouw online strategie op maat

Hans

Full-stack developer

Onze absolute onmisbare kracht in de back-end. Hans blijft ons iedere dag verbazen met de technische hoogstandjes die hij moeiteloos uit zijn hoge hoed tovert.

Jarné

Grafisch ontwerper

Deze allereerste werknemer kan grafische concepten uitdenken als geen ander. Zijn grootste droom: het kantoor verbouwen tot een jungle.

Jasper

Project manager

Sinds hij dit bedrijf oprichtte, is zijn enthousiasme onverminderd groot gebleven. Jasper kan zich perfect inleven in zijn klanten. Zijn passie voor z’n collega’s is aanstekelijk.

Jasper, Project manager

Joost

Advertising specialist

De man die alle fijne kneepjes van online adverteren kent. Draait moeiteloos en flexibel mee in het team, ook al heeft hij het kantoor nog nooit van binnen gezien.

Joost, Advertising specialist

Marnix

Grafisch ontwerper

Marnix is een echte alleskunner: van front-end tot content, tot design. Tot goede beats verzorgen tijdens kantooruren.

Marnix, Grafisch ontwerper

Martijn

Content manager

Een krachtige boodschap overbrengen doet Martijn graag. Maar wel het liefst van achter de camera of al tikkende op zijn laptop.

Toni

Front-end developer

De super vriendelijke Toni gaat geen probleem uit de weg: hij geniet van alles wat hij doet. Strakke websites schudt hij moeiteloos uit z’n mouw.

Toni, Front-end developer

Rosita

Front-end developer

Werken doet Rosita met veel plezier en met een oog voor detail creëert ze mooie websites. Het zorgt ervoor dat de glimlach op haar gezicht nog breder wordt.

Rosita, Front-end developer

Wessel

Back-end developer

Als enige techneut die hier rondloopt is Wessel absoluut onmisbaar. Fun fact: praat graag tegen zijn badeend aan om problemen op te lossen.

Wessel, Back-end developer

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje!