WAAR WIJ ENTHOUSIAST VAN WORDEN

Het team van Connect Op Maat gelooft dat het belangrijk is om het verschil te maken in deze wereld. Daarom worden we super enthousiast van bedrijven en stichtingen die een positieve maatschappelijke impact hebben. Onze klanten vallen dan ook over het algemeen onder één van de volgende categorieën:

Duurzaamheid

Sociale impact

Non-profit organisaties

Technische innovatie

Voeding

TEAM

Wij zijn Connect Op Maat. Een team van 8, elk met onze eigen expertise. Samen met jou creeëren wij jouw online strategie op maat

Annemarijn

Content creator

Onze enthousiaste content writer. Naast dat we genieten van haar aanwezigheid, genieten we van elke tekst die zij omtovert tot een kunstwerkje.

Jarné

Grafisch ontwerper

Deze allereerste werknemer kan grafische concepten uitdenken als geen ander. Zijn grootste droom: het kantoor verbouwen tot een jungle.

Jasper

Project manager

Sinds hij dit bedrijf oprichtte, is zijn enthousiasme onverminderd groot gebleven. Jasper kan zich perfect inleven in zijn klanten. Zijn passie voor z’n collega’s is aanstekelijk.

Joost

Advertising specialist

De man die alle fijne kneepjes van online adverteren kent. Draait moeiteloos en flexibel mee in het team, ook al heeft hij het kantoor nog nooit van binnen gezien.

Marnix

Grafisch ontwerper

Marnix is een echte alleskunner: van front-end tot content, tot design. Tot goede beats verzorgen tijdens kantooruren.

Martijn

Video marketeer

Martijn is de nieuwste aanwinst van het team. Een krachtige boodschap overbrengen doet hij graag. Maar wel het liefst van achter de camera of al tikkende op zijn laptop.

Toni

Front-end developer

De super vriendelijke Toni gaat geen probleem uit de weg: hij geniet van alles wat hij doet. Strakke websites schudt hij moeiteloos uit z’n mouw.

Wessel

Back-end developer

Als enige techneut die hier rondloopt is Wessel absoluut onmisbaar. Fun fact: praat graag tegen zijn badeend aan om problemen op te lossen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Mail of bel ons gerust!