ONZE SKILLS

Bij Connect Op Maat helpen we jouw bedrijf of organisatie online beter te positioneren. Hiermee zorgen we voor een groter bereik, meer bezoekers en meer omzet. We zijn ervan overtuigd dat voor elk bedrijf binnen elke sector er online veel valt te behalen.

Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de boodschap die je wilt vertellen en vertalen wij dat naar een online marketingstrategie. Deze strategie omvat het hele proces: van design tot tekst en van het bouwen van de website tot het onderhoud. Wij leveren werk op maat: afhankelijk van wat jij van ons wenst, passen wij onze aanpak aan. 

Website ontwikkeling

Voor ons is een website veel meer dan een online visitekaartje. Naast het voorzien van informatie aan bestaande klanten, willen wij jouw website optimaal inzetten voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Door het gebruik van de juiste kernwoorden, het ontwikkelen van een passend design en een website die technisch up-to-date is, zorgen wij ervoor dat meer potentiële klanten jouw website vinden, wat wordt omgevormd tot doeltreffende acties.

Vindbaarheid in Google

Om te groeien als bedrijf is het zeer belangrijk dat je via Google goed vindbaar bent voor nieuwe klanten. Door het inzetten van de juiste woorden en termen valt op dit gebied heel veel te behalen. Wij helpen jou hierbij door het verbeteren en uitbreiden van de relevante termen op je website om meer bezoekers  naar jouw website te leiden. Hiervoor maken we gebruik van Search Engine Optimalisation (SEO).

Uniek ontwerp

Ben je toe aan een nieuw logo of op zoek naar een nieuwe huisstijl? Bij Connect Op Maat ben je aan het juiste adres. Dienend aan de boodschap die jij met jouw bedrijf wilt vertellen, creëren wij een uniek ontwerp die aan al jouw wensen voldoet. In samenwerking met jou denken we na over wat je wilt uitstralen met het bedrijf, en vertalen we dat naar design.

Hosting en onderhoud

Wij nemen het onderhoud van jouw website volledig voor onze rekening, zodat jij hier geen enkel omkijken naar hebt! Hierbij moet je denken aan het technisch up-to-date houden van je website, maar ook de beveiliging van jouw website verzorgen wij volledig. We zorgen voor een snelle website, die overzichtelijk en doeltreffend is, zodat het maximale rendement wordt gehaald uit de websitebezoekers. Jouw wensen staan hierin altijd voorop. De websites die wij ontwikkelen worden gehost op servers die geoptimaliseerd zijn voor WordPress.

Adverteren

Ook denken wij mee over adverteermethodes voor jouw bedrijf. Elk organisatie heeft een passende aanpak nodig, dus kijken wij afhankelijk van jouw wensen welke platformen het meest geschikt zijn. Met het gebruik van Google ADS verbeteren wij jouw vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Ook Sociale Media platformen kunnen belangrijk zijn om in te zetten om met jouw organisatie te adverteren, denk hierbij aan LinkedIn, Facebook, Instagram, Youtube, Reddit of Pinterest. We hebben de juiste expertise in huis om deze media optimaal in te zetten voor een grote bereik

Content creatie

De tekst op jouw website is een essentiële manier om je te onderscheiden van je concurrent. Het toevoegen van artikelen in jouw vakgebied kan je klanten inspireren, terwijl je tegelijkertijd jouw expertise laat zien. Wij helpen je bij het creëren van deze content: van advies tot het daadwerkelijk schrijven van de posts. Ook hier letten we op het gebruik van specifieke termen en onderwerpen die aansluiten bij jouw vindbaarheid en die in te zetten zijn op jouw Sociale Media platforms.

E-commerce

Ben je een ondernemer die naast een bedrijfspagina een webshop start? Dan ben je bij Connect Op Maat aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van webshops. Door middel van een aantrekkelijk ontwerp en de juiste tekst verbeteren we de doeltreffendheid op jouw website. Het gebruik van API koppelingen maakt mogelijk dat de informatie op jouw website altijd up-to-date is.