Logo Connect Op Maat
Logo For The Better

Hoe het begon

In oktober 2020 werd For The Better in het leven geroepen door het team van Connect op Maat. We zagen dat er niet veel betaalbare website-aanbieders voor stichtingen zijn. Met onze grote passie voor het werk van stichtingen, besloten in dit gat te springen en een platform speciaal voor stichtingen op te richten: For The Better.

STRATEGIE
MARKETING
WEBONTWIKKELING

De uitdaging

Stichtingen hebben vaak weinig middelen om een goede website te verzorgen

Onze missie

We willen stichtingen helpen om hun impact te vergroten

De oplossing

Een toegankelijk platform voor stichtingen om samen te werken aan een website van hoge kwaliteit

Website For The Better

01

Onze profilering

Voordat we van start konden gaan, moest ons platform van de grond af aan worden gebouwd. We ontwikkelden een creatieve en speelse vormgeving voor onze website. Tegelijkertijd moest het vertrouwen en authenticiteit uitstralen. Deze website werd de plek om onze kennis met stichtingen te delen. Bijvoorbeeld met de blogs die we startten of de gratis websitecheck.

Creatieve thema's

02

03

Belangrijke functionaliteiten

En verdere ontwikkelingen

Naast het bouwen van websites, hopen we in de toekomst stichtingen nog meer van dienst te kunnen zijn. Bijvoorbeeld in de ondersteuning bij het starten van een stichting en in het uitwerken van online marketingplannen. Ook hopen we meer te gaan samenwerken met andere organisaties die stichtingen ondersteunen.

04

3 verschillende thema's van For The Better

Het resultaat

We zijn maar wat trots op wat we nu hebben staan. Een bijzonder platform volledig gericht op het vergroten van de online impact van stichtingen. We mochten al verschillende klanten helpen met de opbouw van een website. Onze focus ligt echter niet alleen op het verwerven van klanten, maar juist ook op het kosteloos van dienst zijn voor stichtingen. Bijvoorbeeld met onze gratis websitechecks en de praktische tips die je vindt in onze blog en nieuwsbrief. Ons uiteindelijke doel: dé plek zijn waar alle stichtingen in Nederland terecht kunnen om online uit te blinken