Hier gaat ons hart sneller van kloppen

Connect op Maat is niet zomaar een online marketing bureau: we helpen bedrijven die het verschil maken. Wat zit daar precies achter?

Een positieve impact

Een betere wereld: wie is daarop tegen? Niemand natuurlijk. Gelukkig zijn er heel veel organisaties die daadwerkelijk ook hun handen vuil maken voor een betere wereld. Op het gebied van duurzaamheid en voeding bijvoorbeeld. Of juist met een sociale impact of op het gebied van technische innovatie. Stuk voor stuk start-ups, bedrijven of stichtingen met een prachtige visie die zich inzetten voor belangrijke problemen.

Maar een positieve impact maken als bedrijf gaat vaak met vallen en opstaan. Een drempeltje die veel bedrijven tegenkomen is het online gedeelte: een goede website, vindbaarheid in google en social advertising bijvoorbeeld. Als het nut van online aanwezigheid al wordt ingezien, kan de volgende stap nog lastiger zijn: daadwerkelijk een online strategisch plan uitvoeren. 

Voor iedereen

Wij geloven heel erg dat er voor elk bedrijf en elke branche met online marketing een grote impact te maken valt. Een sterke online marketing strategie kan zorgen voor betere vindbaarheid, een grotere naamsbekendheid, meer vertrouwen, een betere band met je publiek en uiteindelijk meer klanten of donateurs.

Zo worden wij een klein onderdeel van hun verhaal

Maar wat er achter ligt is: een grotere positieve impact maken. En daar gaat ons hart in ieder geval sneller van kloppen. Daarom helpen wij bedrijven die het verschil maken hier graag mee. Zo worden wij een klein onderdeel van hun verhaal en dragen wij bij aan het verschil wat zij maken.

Hoe doe ik dit?

Enthousiast om een positieve impact online te maken? We helpen je graag, maar misschien ben je zelf prima in staat om ermee te beginnen. Want dat is vaak het lastigste: het begin.

Een online impact maken is dichterbij dan je denkt

Ons advies: begin vandaag! Blijf niet met je goede ideeën zitten, maar begin met dingen uit te proberen: gooi die website online, start met content schrijven of begin eindelijk met die social media campagne. Ga vanaf dat punt meten wat werkt, maar doe in ieder geval iets. Een online impact maken is dichterbij dan je denkt.

Benieuwd naar hoe wij kunnen helpen? Lees hier wat we kunnen betekenen.

Geschreven door

Connect op Maat vergroot de online impact van bedrijven en stichtingen die het verschil maken.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meer lezen