Nieuwsupdate: mooie successen en het begin van iets nieuws

Als Connect Op Maat hebben we een bijzondere tijd achter de rug. We zijn enorm gegroeid, hebben mooie successen behaald en staan nu op het startpunt van een mooie nieuwe fase. Tijd voor een update!

Uit zijn voegen

Terwijl de wereld werd stopgezet door het coronavirus, maakte dit bedrijf juist veel vooruitgang mee. Allereerst: de verhuizing. Vanuit een kantoortje in het havengebied van Rotterdam zijn we overgevlogen naar een prachtig plekje in de Erasmus Centre of Entrepreneurship (bij Marconiplein, Rotterdam).

In deze kantoorruimte op de achtste verdieping hebben we een heerlijk uitzicht en beschikken we vooral over een stuk grotere plek. Het enige probleem: we groeien zo hard dat we binnenkort zelfs hier uit onze voegen barsten.

Het team

Over die groei gesproken… In februari 2019, kwam Jarné als allereerste werknemer Jasper ondersteunen als grafisch ontwerper. Dat tweekoppige team is nu flink uitgebreid naar acht mooie koppen.

Zo verzorgen Marnix en Toni de front-end, is Wessel onze back-end developer, buigen Annemarijn en Martijn zich over content creation en versterkt Joost het team met zijn advertising skills. En natuurlijk niet te vergeten: Jasper, de eigenaar en projectmanager sinds oprichting van het bedrijf.

Een mooi team van acht dus, maar echt als een team voelt het nog niet zo. Door het coronavirus hebben we eigenlijk elkaar nauwelijks kunnen ontmoeten. Op ons kantoor kunnen door de regels maar een beperkt aantal mensen aanwezig zijn. Hopelijk zal er komende tijd meer ruimte ontstaan voor ontmoeting en ‘live’ samenwerking binnen het team.

Mooie samenwerkingen

Toch hebben we als team wel mooie dingen mogen neerzetten in de afgelopen maanden. We kijken terug op een bijzondere samenwerking met Stricters, een duurzame en eerlijke webshop. Het hele team heeft in korte tijd mogen bijdragen aan een vernieuwde uitstraling én een goed werkende webshop.

Ook hebben we ook mooie resultaten geboekt bij Damminga.nl, die een groei in omzet van 500% zag. Daarnaast zijn we blij met onze samenwerking met ZwamBoon, de producent van een plantaardige vleesopvolger. Ook al is de samenwerking net gestart, wordt er al volop ZwamBoon via de website verkocht. 

“Toch hebben we als team wel mooie dingen mogen neerzetten in de afgelopen maanden.”

Wat ligt er in ‘t verschiet?

En dan de toekomst! Misschien heb je hem al gezien: sinds een aantal weken hangt onze nieuwe website in de lucht. Er is nu veel duidelijker te zien dat we als Connect Op Maat ons focussen op organisaties die een positief verschil maken.

En dat is eigenlijk het startpunt van een nieuwe fase voor ons bedrijf: de richting is verlegd naar het ondersteunen van een duurzame of sociale impact. Het is iets wat we al deden, maar waarmee we nu nog meer naar buiten willen treden.

“We dromen ervan om veel meer mensen, ook kosteloos, van dienst te zijn”

Want daar ligt onze passie: onze skills gebruiken om bedrijven te helpen een blijvende impact te maken. Dit willen we niet alleen meer voor klanten doen. We dromen ervan om veel meer mensen, ook kosteloos, van dienst te zijn. Om op die manier bij te dragen aan een verschil kunnen maken. Hoe dat gaat gebeuren, lees je vast in één van de volgende updates. Wordt vervolgd!

Geschreven door

Connect op Maat vergroot de online impact van bedrijven en stichtingen die het verschil maken.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meer lezen

No data was found